Trang nhà

MỘT SỐ BÀI TRẤC NGHIỆM TIẾNG ANH

hiepkhachgiangho_76
T3, 10/01/2006 - 15:52
TEST1
1.I shall do the job to the best of my......
A.capacity B.ability C.knowledge D.talent
2.Are there enough apples for us to have one......?
A.very B.each C.individually D.self
3.You are going to come to the party,......?
A.aren't you B.do you C.will you D.won't you
4.''I'll call......you at 6 o'clock,'':said James
A.by B.up C.for D.in
5.Her parents were very......because she was out so late that night
A.Responsible B.sorry C.worried D.overcome
6.I was just......to go out when you telephoned.
A.around B.about C.thinking D.planned
7.From the hotel there is agood......of the mountains.
A.view B.picture C.vision D.sight
8.She can't get home......she has no money.
A.If B.untill C.unless D.without
9.Let's go for a long walk,......we?
A.do B.will C.shall D.must
10.The three friends all......for the same job.
A.chose B.referred C.applied D.requested
11.He refused to give up work,......he'd won a million.pounds.
A.However B.despite C.even though D.as though
12.I'm sure they were......lies!
A.saying B.speaking C.telling D.talking
13.It was too late to......of the contract.
A.back up B.back down C.back out D.back a way
14.Please accept our.......congratulations!
A.finest B.warmest C.dearest D.deepest
15.After I......finished working,I switched off the machine.
A.have B.had C.having D.to have
16.I don't want to go,but there i no way of getting......it.
A.from B.off C.out of D.a way
17.His bad behaviour was put......his up bringing.
A.up B.with C.off D.down to
18.God never......a mistake.
A.puts B.makes C.plays D.gives
19.They never expected that......find the bicycle.
A.they are going to B.they are will C.they woul D.they shall.
20.Roy Trenton used to drive a taxi.This means he......a taxi
A.still drive B.is driving C.is used driving D.stops driving now
21.some one......it twenty years ago.
A.has stolen B.was stolen C.stole D.had stolen
22.Ted has been worried all week and he's......worried.
A.still B.yet C.even D.any more
23.He noticed two thieves......out of the shop.
A.to come B.coming C.are coming D.come
24.......does she intend to take short rest?
___ Every two hours
A.how long B.how often C.how much D.since when
25.We are all very excited......are very excited.
A.all we B.all us Cwe of all D.all of us.
____________________ANSWERER_____________________
1.B 2.B 3.A 4.C 5.C
6.B 7.A 8.A 9.C 10.C
11.C 12.C 13.C 14.B 15.B
16.C 17.D 18.B 19.C 20.D
21.C 22.A 23.B 24.B 25.D

Bài bình luận

ngan_ben
T4, 11/01/2006 - 12:17
  • cái này hay nè,nhưng mà khó wá đó,để suy nghĩ thêm,các bạn nào thích thì trã lời trắc nghiệm nha.
Ko can biet anh la ai... Ko can biet dem dai sau ... Ta yeu anh qua dong tan ngay tan ... Yeu anh vi chi biet do la anh ...(trong tôi chĩ còn bàn tay trắng)